Promitec Roerwerken

JME is de officiële partner PROMI TEC Rührtechnologie . Dit Duitse bedrijf levert roerwerken overal ter wereld, in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. De PROMI TEC – roerwerken maken gebruik van precies de goede technieken om succesvol te roeren met een perfect resultaat.

25 jaar ervaring

PROMITEC-roerwerken maken gebruik van verschillende technieken, waaronder de cupmenger -conusvormige roerorganen -die zelfs bij lage snelheden zorgen voor een perfect roerproces in zo min mogelijktijd. Deze unieke roerorganen zijn het resultaat van 25 jaar intensief onderzoek en doorontwikkeling waardoor u de roerwerken van PROMITEC voor allerlei doeleinden kunt inzetten: voor elke toepassing hebben wij het juiste roerorgaan. Zelfs voor containers met zeer grote volumes bieden onze roerwerken de ultieme oplossing. Met de roerwerken van PROMITECbent u verzekerd van een optimaal resultaat, behaald met een juiste investering en lage operationele kosten (productietijd en onderhoud).

Voordelen

Het inschakelen van de diverse roerwerken van PROMITECbrengt voor u als klant veel voordelen met zich mee. Zo zorgen onze verschillende roerwerken onder meer voor:

  • effectieve verkleining van agglomeraten

  • optimale roerwerking bij producten met een zeer hoge viscositeit

  • voorkomen van luchtinslag of schuimvorming

  • tijdsbesparing door de korte mengtijden

  • juiste roerwerk voor uw applicatie

Ook zijn de roerwerken eenvoudig te reinigen en zijn ze flexibel inzetbaar voor uiteenlopende roeropgaven. Ze zijn geschikt voor elke tankvorm en elke grootte en voorkomen de zogenoemde ‘dode hoeken’.

Maatwerk

Juist voor specifieke aanvragen kunt u terecht bij JME. Wij kijken graag welk roerwerk het beste aansluit bij uw vraag. Natuurlijk leveren wij ook maatwerk en kunnen wij de roerwerken aanpassen aan uw specifieke situatie. Op basis van mengtesten in onze laboratoria en de uitgebreide praktische en technische ervaringen en ontwerptechnieken kunnen wij de roerwerken ontwerpen en leveren waar u tevreden mee bentNog steeds brengt PROMITECregelmatig nieuwe technologieën op de markt om voor onze klanten de perfecte roeroplossing te verzorgen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Bekijk hieronder welke soorten roerwerken wij hebben.