RVS Containers Schäfer

JME b.v. is al meer dan 15 jaar exclusief vertegenwoordiger binnen de Benelux van Schäfer Container Systems;  een onbetwist topmerk in roestvaststalen IBC’s (Intermediate Bulk Containers).

Het assortiment van Schäfer Container Systems omhelst een grote variëteit aan IBC’s voor de chemische, farmaceutische, levensmiddelen en petrochemische industrie. Zowel standaard als taylor made oplossingen van hoogstaande kwaliteit worden geleverd voor het transport en de opslag van vloeistoffen, chemicaliën en vaste stoffen!

Alle containers en IBC’s voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid, transportvoorschriften en hygiëne. Uw product is verzekerd van een goede verpakking.

De standaard modellen containers en IBC’s van Schäfer Container Systems zijn leverbaar in vele varianten voorzien van de door u gewenste aansluitingen en samengestelde uitvoeringen, met of zonder frame en in verschillende roestvaststaal soorten passend bij uw product en gebruik.

Tevens leveren wij u roerwerken, niveaumeters, laad- en lossystemen, afsluiters, pakkingen, koppelingen, slangen etc, kortom een compleet pakket om te kunnen voldoen aan uw specifieke wensen.

Ook voor aanvullende diensten als reiniging, periodieke keuringen en verhuur kunnen wij u van dienst zijn.

Bekijk hieronder welke soorten containers wij hebben: