Speciale containers

De Container Systems afdeling kan een flexibele en betrouwbare levering van tailor-made IBC oplossingen bieden en speciale containers in roestvaststaal. Schäfer kan volledig veilige en betrouwbare container systemen leveren voor vloeistoffen en vaste stoffen speciaal  voor sectoren waar speciale voorschriften voor transport en/of opslag. Vanaf geperfectioneerd en toegelaten standaard systemen zoals tank- , rond- en silocontainers tot aan volledig tailor-made en klantspecifieke oplossingen – er is geen betere bescherming voor uw product dan Schäfer roestvaststalen IBC’s !

Klantspecifieke eisen, voorschriften en veiligheidsaspecten worden direct vanaf de tekentafel meegenomen. Met de creativiteit en ervaring van een gespecialiseerde full-service leverancier, staat de naam van Schäfer voor container oplossingen die volledig in lijn liggen met de marktwensen en verwachtingen van klanten.

SCHÄFER WERKE is dé specialist voor de ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van dunne metaalplaten en roestvaststalen produkten. Het succes binnen de verschillende sectoren waarin SCHÄFER WERKE zich begeeft, is de snelle vertaling van de klantwensen naar de praktijk met behoud van de individuele producteigenschappen.